Sosyal Medya

POLİTİKA

Yazıcı`dan Rize`deki Stk`lara Ziyaret

Devlet Bakanı ve AK Parti Rize milletvekili adayı Hayati Yazıcı, memleketi Rize`de Seçim çalışmalarını sürdürüyor.



 

Bakan Yazıcı, beraberinde milletvekili adayı Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı ve partililerle birlikte sivil toplum örgütlerini ziyaretlerde bulunup, hedeflerini anlattı. Yazıcı, partililerle birlikte Rize Barosu, Rize Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği`ni ziyaret etti.

Zaman Gazetesi Rize İl Temsilciliği`ni de ziyaret eden Yazıcı, burada gazete temsilcisi Mustafa Erdoğan`dan Rize`deki abonelik sistemiyle ilgili bilgiler aldı. Yazıcı, ziyaret esnasında 1 milyon tiraj hedefini geçen gazetenin bu başarısını tebrik ettiğini de belirtti.

Bakan Yazıcı, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri sırasında, yaptığı açıklamada yaklaşan seçimlere yönelik olarak ekonomik kalkınmanın ve refah toplumunun oluşmasında istikrarın korunmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Yazıcı, demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Demokrasi örgütlü bir toplum demektir. Bu yapı içerisinde meslek ve sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerin, vakıfların çok önemli bir yeri var. Toplum ne kadar örgütlü bir yapıya kavuşursa çıta o kadar yükselmiş demektir. " dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.